Waarom?

Waarom zou je met me werken?

Wie wil er nou geen tevreden deelnemers of medewerkers na afloop van een training?

Zonder gekheid. Dat is wel hetgeen waar ik voor sta. Ik bied een veilige, ontspannen sfeer, actieve en aansprekende werkvormen, eerlijke en opbouwende feedback met veel ruimte om te experimenteren en te leren. 

Als je lol hebt in het leren, leer je het meest.

Ja, ja, dat zeg jíj nou wel….

*Goede feedback en prettige manier van “leren”.
*Het was goed om het in ons eigen team te doen. We kunnen veel van elkaar leren en Ansje (begeleidster) speelde daar goed op in. Give me more ..
*Zeer goede trainer (Ansje), waardoor casuïstiek heel waarheidsgetrouw nagespeeld kon worden. Gaf erg veel inzichten.
*Ansje is een bovengemiddeld goede trainster en haar rollenspelen waren bijzonder leerzaam. Smaakt naar meer.
*Zeer goede workshopleider. Je kon op bestelling een bepaalde situatie oefenen/uitspelen. Fijne werkvorm.
*Prettige sfeer, goede begeleiding, groep goed aangevoeld, casussen goed uitgespeeld, ruimte voor aanpassing tijdens de workshop.
Adviseurs en kerndocenten van het Ter AA College, Helmond

‘Bij assessments voor het CKE geeft Ansje natuurlijk en geloofwaardig tegenspel aan zowel managers/MT-leden als aan facilitair medewerkers. In de nabespreking met kandidaat en assessor is zij constructief en respectvol maar ook puntig en concreet.’

‘Daarnaast ontwikkelde Ansje een workshop/potentieelbeoordeling ‘Gastgerichtheid’ voor facilitair dienstverleners van het Summa College. Als procesbegeleidster verzorgde ze een workshop en bracht zij in samenwerking met een trainingsacteur competenties op dit vlak in kaart. Dit programma leverde zeer bruikbare beoordelingen en adviezen op voor ontwikkeladviezen voor de betreffende medewerkers. Ansje wist deelnemers goed gerust te stellen en de deelnemers gaven aan veel te hebben geleerd.
Toine Werst, Loopbaanadviseur en eigenaar van LCN loopbaanadvies & begeleiding