Wie?

Wie is Ansje?

Actrice, trainer en docent met meer dan 20 jaar ervaring. Bevlogen, betrokken en creatief. Na de opleiding dramatherapie te hebben gevolgd in Nijmegen heb ik mij verder ontwikkeld op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Eindhoven. Daar studeerde ik af als acteur en dramadocent.

Met mijn diploma op zak toerde ik met diverse theatervoorstellingen door Nederland en Belgiƫ, gaf ik drama- en improvisatielessen en regisseerde ik voorstellingen.

In 2002 ging ik aan de slag bij een gerenommeerd bureau voor trainingsacteren. Daar heb ik mij ontwikkeld tot adviseur ervarend leren waarbij ik de rol op me nam van: senior trainingsacteur, co-trainer en trainer. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe acteurs, het ontwikkelen en geven van klantendagen, het geven van online coaching, het aanleggen van een werkvormenbestand, het professionaliseren en inwerken van acteurs op communicatiemodellen en het vormgeven en uitvoeren van diverse trainingen en workshops.

In 2018 besloot ik voor mezelf te beginnen. Frisse start, zelfde passie. Mijn vak blijft na al die jaren nog enorm boeien. Het gaat om de dingen die ertoe doen. In contact staan met de mensen om je heen. Door de combinatie van mildheid, humor en duidelijkheid in mijn werkvormen en spel laat ik mensen onderzoeken en ervaren waar in contact voor hen ruimte en mogelijkheden zitten. De opbrengst? Bewustwording en uitbreiding van eigen mogelijkheden in communicatie. Individueel of in teamverband.

Kortom: luisteren en gehoord worden.

En sinds 2020 geheel thuis in het werken met diverse online platforms. In de door mij ontwikkelde workshop Speel Virtueel! komen tal van creatieve werkvormen voorbij die zowel plezier, interactie als verdieping opleveren.

Voor meer informatie: CV Ansje